Nyt hus byggeri - Ideal Huse Bøgeskov

Typehuse og individuelle huse

Byggefirmaet med mange års erfaring i byggeri af typehuse på Fyn med tilpasning af individuelle behov

Typehus OdenseIdeal-Huse Bøgeskov ApS har stor erfaring med byggeri af parcelhuse og arkitekttegnede typehuse med individuelle løsninger som passer lige til dit behov. Vi har forskellige typer, men tilpasser dem gerne så huset opfylder dine ønsker.

Vi er et fleksibelt firma, og det har stor betydning for os, at vi opfylder vores kunders forventninger.

1.klasses typehuse på Fyn fra Ideal-Huse Bøgeskov Aps. Se de forskellige typer her på hjemmesiden

Typehus FynDet er vores erklærede mål her hos Ideal-Huse Aps at bygge typehuse på Fyn eller individuelle huse, hvor vi kan imødekomme vores kunders ønsker og behov.

Værktøjet for os hedder god og tæt kundekontakt, så vi undgår misforståelser og fejltagelser.

Du kan i menuen til venstre se de typehuse vi indtil nu har bygget, og få inspiration til dit eget drømmehus. Kan du finde et typehus der passer til dine behov kan vi “genbruge” arkitekt tegningen og dermed kan du spare penge på dit drømmehus.

Vi er altid åbne over for kundeønsker, og vi har plads til både store og små tanker, hjælper dig hele vejen gennem projektet og giver dig de nødvendige redskaber for at kunne slippe dine kreative evner løs.

Vi kan tilbyde flere størrelser af typehuse på Fyn

Typehuse OdenseFra 115 kvadratmeter til mange flere kvadratmeter, fleksible løsninger med imødekommelse af kundeønsker i den udstrækning, det er muligt. Ideal-Huse Bøgeskov ApS står klar til at hjælpe dig i gang med dit drømmehus.

Se eksempler på nogle af de mange Ideal typehuse på Fyn her på hjemmesiden og tøv ikke med at kontakte os for yderligere information.

Få en konstruktiv snak med Ideal-Huse Bøgeskov Aps om typehuse på Fyn

Typehuse FynIdeal-Huse Bøgeskov Aps har specialiseret sig i at bygge typehuse på Fyn såvel som individuelle huse i alle størrelser. Vi har været i branchen i nu 30 år og ved, hvad vi har med at gøre, og hvad der skal til for at resultatet skal blive vellykket og kvaliteten på top.

Læs mere her på hjemmesiden, hvor du ligeledes kan se eksempler på nogle af de typehuse på Fyn, som vi har opført gennem de seneste år.

 

Ønsker du tilbud på typehus?
Så kontakt os venligst på vores kontaktformular
eller ring på telefon: 27 51 19 90