Nyt hus byggeri - Ideal Huse Bøgeskov

Ideal-Huse Aps er stolte over at kunne præsentere et pænt udvalg af lækre typehuse til lave priser

Priser på typehuse FynHos Ideal-Huse Bøgeskov Aps tager vi til enhver tid udgangspunkt i ønskerne hos den enkelte kunde.

Har du allerede idéen til dit drømmehus, eller går du med tanker om hvilke delelementer, der skal indgå i dit drømmehus, så er du mere end velkommen til at kontakte os og aftale et uforpligtende møde, hvor du kan høre mere om priser på typehuse, samt hvordan vi hos Ideal- Huse Bøgeskov Aps kan hjælpe dig med at realisere dit helt unikke husprojekt.

Vi byder på typehuse til priser, hvor alle kan være med samt individuelle huse.
Du har under hele rejsen og i alle faser af byggeriet personlig kontakt med firmaets indehaver Michael Poulsen, som vil holde dig opdateret på det hele.

Hos Ideal-Huse Bøgeskov Aps lægger vi ekstrem meget vægt på den personlige service, så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om dit personlige typehus til lave priser, vi er aldrig længere borte end en telefonsamtale.

Ideal-Huse Aps med det store udvalg af individuelle arkitekttegnede huse samt lave typehuse priser

Innovation, erfaring, kvalitets arbejde og store ører der lytter omhyggeligt til kundeønsker er kendetegnende for Ideal-Huse Bøgeskov Aps. Vi har bygget huse i mere end 30 år så vi ved, hvad der skal til for at bygge et godt hus. Markedets bedste materialer, egne veluddannede håndværkere samt en god stab af solide underleverandører er opskriften på 1.klasses boliger til de laveste typehuse priser.

Læs gerne mere her på hjemmesiden om os og vores koncept – typehuse til populære priser – og tøv ikke med at kontakte os for en snak om dit drømmehus.

Priser på typehuse – med eller uden medbyg

Priser på typehuse afhænger først og fremmest af antal kvadratmeter. Men det afhænger også af, om du kan/vil lave noget af arbejdet selv, eller helt overlade det til os. Sidstnævnte er naturligvis det nemmeste, men priser på typehuse kan altså variere, hvis du selv har kompetencerne til at hjælpe til. Det er ikke alt, vi må sætte dig til at udføre af arbejde, men vi står i spidsen for opgaven og foretager vurderingen.

Priser på typehuse – hvad ønsker I?

Priser på typehuseDer er mange faktorer, som spiller ind, når der tales om typehuse priser. Et er antal kvadratmeter, men noget andet er, om der skal justeres i forhold til standardløsningerne. For os som typehusfirma, er det vigtigt, at i som kunder får den helt rigtige løsning.

Ideal-Huse Bøgeskov ApS har eksisteret i Danmark i over 30 år, så vi tør godt prale med erfaring og knowhow, at vi har konkurrencedygtige priser på typehuse, og ved, at der leveres et godt og professionelt stykke håndværk.

Udfyld vores kontaktformular, og bliv ringet op. Det er hurtigt og nemt, og vi glæder os meget til at høre fra jer.