Nyt hus byggeri - Ideal Huse Bøgeskov

Husbyggeri priser – vi giver et tilbud

Går du og drømmer om eget hus? Mere plads end i det eksisterende? Trænger du til luftforandring? Uanset hvad årsagen er til ønsket om at starte op med husbyggeri, så er du kommet til rette sted. Ideal-Huse Bøgeskov ApS er eksperter i husbyggeri, og det har vi været længe. Faktisk over 30 år.

Husbyggeri priser afhænger af typen af hus

Husbyggeri priser varierer meget alt efter, hvilket hus du ønsker, og hvilke materialer, der skal bruges. Der er naturligvis forskel på, om taget skal være med glaserede tagsten, hvilke typer vinduer/døre der skal være i, hvor stort skal huset være osv. Husbyggeri prisen vil være afhængig af sådanne faktorer.

Endelig, så er det også et spørgsmål om, hvorvidt du ønsker et typehus eller arkitekttegnet hus. Arkitekttegnede huse er naturligvis dyrere, men du får til gengæld nøjagtigt det, du ønsker. Vi har egen arkitekt tilknyttet virksomheden, så vi ved, at vi kan stå inde for kvaliteten – og det er vigtigt. Kvalitets aspektet aftegner sig også i de materialer, vi anvender. Bl.a. så benytter vi os kun af danske underleverandører.

Kontakt Ideal-Huse Bøgeskov ApS, hvis du ønsker hjælp til at afdække husbyggeri priser.