Nyt hus byggeri - Ideal Huse Bøgeskov

Nyt hus priser – Typehuse og arkitekttegnede huse

Husbyggeri priserDet er et omfattende projekt og en stor beslutning at bygge nyt hus, og pris indikationen afhænger naturligvis af flere ting. Hvad er det for et hus, du ønsker? Skal det være et dobbelthus? parcelhus? typehus? Ikke mindst, så kommer det an på, hvor stort huset skal være og hvilke materialer, der skal anvendes, når man kikker på husbyggeri priser.

Nyt hus priser – Priserne hos Ideal Huse Bøgeskov ApS er afhængig af husets form, udseende, og hvilke materialer der vælges m.m. Alt dette er jeres valg, så kontakt os og vi giver et uforpligtigende tilbud på jeres drømmehus.

Vi har typehuse og arkitekttegnede huse at vælge imellem til nyt hus byggeri. Hvis du ønsker noget specielt, som ingen andre har bør du gå efter et speciel designet arkitekt hus.

Kan man “nøjes” med et typehus har man stadig alt det indvendige udstyr at sætte sig præg på. F. eks. skabe, køkken, fliser, klinker, døre og meget mere. Begge kan blive jeres drømmehus.

Bygge nyt hus pris? Hvad koster det?

Mange overvejer at bygge hus i årevis, men er usikre på, hvad de skal vælge. Ideal-Huse Bøgeskov ApS er altid klar til at rådgive og vejlede i en sådan situation. Det har vi gjort de sidste 30 år, og det bliver vi ved med.

Det handler om, hvordan vi kan udnytte den plads, der er til rådighed, få rummene lagt rigtigt i forhold til hinanden og få huset vendt, så det passer med sollyset. Kort sagt, vi hjælper jer gennem behovsvurderingen.

Hos Ideal-Huse Aps bygger vi nyt hus til priser, som varmer og glæder – Læs her hvordan

Nyt hus priserIdeal-Huse Bøgeskov Aps er et solidt funderet og veletableret byggefirma med mere end 30 års erfaring i byggebranchen.

Vi har selv egne håndværkere ansat og arbejder tæt sammen med en fast stab af stabile danske underleverandører der tilsammen sikrer, at vi opretholder den samme høje kvalitet, hver gang vi afleverer et nyt hus til priser, som vores kunder holder af.

Ideal-Huse Bøgeskov ApS sørger for alle projektets faser. Vi planlægger og koordinerer hele husbyggeriet og samarbejdet med vore underleverandører.

Nyt hus byggeri – Typehus, arkitekttegnet eller måske en tilbygning?

Vi bygger hovedsageligt nye typehuse og individuelt arkitekttegnede huse på Fyn, men bygger i princippet over det meste af landet. Skal det være nyt hus til lave priser, så skal det være fra Ideal-Huse Bøgeskov Aps.

HusbyggeriHos os har du til og med selv mulighed for at give en hånd med i arbejdet samt planlægge udformningen af jeres drømmehus. Vores mål er at bygge nyt hus til en pris, som vi kan være stolte over at kunne tilbyde og samtidig imødekomme dine ønsker og behov til et nyt hus byggeri.

Ønsker du et nyt hus byggeri, som ikke lige matcher et af det ”færdige” forslag til f.eks. typehuse, så er det naturligvis muligt at foretage justeringer. Det vigtigste er, at vi i fællesskab finder den helt rigtige løsning til jer.

Har du allerede fundet dit drømmehus men behøver mere plads, så tilbyder vi at lave tilbygninger efter dine ønsker. Vores mål er at bygge nyt hus prisen er en, som både du og vi kan være tilfredse med.

Nyt hus priser, som du med garanti vil værdsætte. Kontakt Ideal-Huse Bøgeskov Aps og hør hvordan

Bygge nyt hus prisNyt hus priser, som alle kan betale sig fra. Kvalitetshuse bygget i de materialer, som du vælger og med en indretning som du vælger. Nøglefærdigt hus eller medbyg – du bestemmer selv det hele hos Ideal-Huse Bøgeskov Aps.

Kontakt os og hør mere og læs også gerne mere om os og vores produkter her på hjemmesiden. Nyt hus til priser, du vil synes om.

 

Bygge hus prisNyt hus byggeriRing på telefon: 27 51 19 90 eller kontakt os på vores kontaktformular for at få en uforpligtende snak.