Nyt hus byggeri - Ideal Huse Bøgeskov

Nyt hus priser

Priserne hos Ideal Huse Bøgeskov ApS er afhængig af husets form, udseende, og hvilke materialer der vælges m.m. Alt dette er jeres valg, så kontakt os og vi giver et uforpligtigende tilbud på jeres drømmehus.

Vi har typehuse og arkitekttegnede huse at vælge imellem. Hvis du ønsker noget specielt, som ingen andre har bør du gå efter et speciel designet arkitekt hus.

Kan man “nøjes” med et typehus har man stadig alt det indvendige udstyr at sætte sig præg på. F. eks. skabe, køkken, fliser, klikker, døre og meget mere. Begge dele kan blive jeres drømmehus.

Hos Ideal-Huse Aps bygger vi nyt hus til priser, som varmer og glæder. Læs her hvordan vi bærer os ad

Ideal-Huse Bøgeskov Aps er et solidt funderet og veletableret byggefirma med mere end 30 års erfaring i byggebranchen. Vi har selv egne håndværkere ansat og arbejder tæt sammen med en fast stab af stabile danske underleverandører der tilsammen sikrer, at vi opretholder den samme høje kvalitet, hver gang vi afleverer et nyt hus til priser, som vores kunder holder af.

Vi bygger hovedsageligt nye typehuse og individuelt arkitekttegnede huse på Fyn, men bygger i princippet over det meste af landet. Skal det være nyt hus til lave priser, så skal det være fra Ideal-Huse Bøgeskov Aps.

Hos os har du til og med selv mulighed for at give en hånd med i arbejdet samt planlægge udformningen af dit drømmehus. Vores mål er at bygge nyt hus til priser, som vi kan være stolte over at kunne tilbyde og samtidig imødekomme dine ønsker og behov.

Har du allerede fundet dit drømmehus men behøver mere plads, så tilbyder vi at lave tilbygninger efter dine ønsker. Vores mål er at bygge nyt hus til priser, som både du og vi kan være tilfredse med.

Nyt hus til priser, som du med garanti vil værdsætte. Kontakt Ideal-Huse Bøgeskov Aps og hør hvordan

Nyt hus til priser, som alle kan betale sig fra. Kvalitetshuse bygget i de materialer, som du vælger og med en indretning som du vælger. Nøglefærdigt hus eller medbyg – du bestemmer selv det hele hos Ideal-Huse Bøgeskov Aps.
Kontakt os og hør mere og læs også gerne mere om os og vores produkter her på hjemmesiden. Nyt hus til priser, du vil synes om.

 

Ring på telefon: 27 51 19 90 eller kontakt os på vores kontaktformular for at få en uforpligtende snak.