Nyt hus byggeri - Ideal Huse Bøgeskov

Du søgte på ”byg et hus” – Ideal-Huse Bøgeskov ApS sikrer høj kvalitet

 

Du søgte på ”byg et hus”, så er Ideal-Huse Bøgeskov ApS dit byggefirma. Vi er et veletableret firma med over 30 års erfaring i byggebranchen. Vi har kompetente folk ansat og samarbejder med danske underleverandører, det sikrer, at vi kan opretholde den samme høje kvalitet hver gang, vi hjælper en kunde med et byggeri.

Vores primære arbejdsområde er opførsel af parcelhuse overalt på Fyn. Vi laver dog også tilbygninger, skifter døre/vinduer mv.

Så uanset om du overvejer at bygge et hus eller blot skal bruge assistance til en mindre opgave, så kan vi hjælpe.

Byg et hus med Ideal-Huse Bøgeskov ApS – vi imødekommer dine ønsker og behov.

 

Byg et hus med en erfaren samarbejdspartner

 

Når vi hjælper jer med at bygge et hus, så sørger vi for, at I er trygge og har overblikket over de muligheder, der er. Vi har bygget rigtig mange huse og på baggrund af det, ved vi, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Vi vejleder jer derfor både ud fra vores erfaring og jeres behov. Så I får det hus, I drømmer om.

Ethvert muligt samarbejde starter med et uforpligtende møde, hvor I fortæller om jeres ønsker og behov til det nye hus. Ønsker I herefter at bruge os som samarbejdspartner, når I skal bygge hus, så laver vi et specificeret tilbud til jer.

Byg hus med Ideal-Huse Bøgeskov ApS – det er nemt

Læs mere om mulighederne for nybyggeri: Byg et hus

Vi glæder os til at høre fra jer.