Nyt hus byggeri - Ideal Huse Bøgeskov

Hvordan er dit drømmehus ?

Et drømmehus er meget forskelligt fra menneske til menneske. Men Drømmehuset er det, som gør dig glad i hverdagen.

Ting der bare fungerer, store vinduer der giver dig en masse lys, terrassen som vender rigtigt så du har sol om eftermiddagen og aftenen, højt til loftet, vaskemaskinen er i den rigtige højde så ryggen ikke lide skade på lillemor, alt sammen så miljørigtigt som muligt.

Drømmehuset er, som man selv ønsker det skal være

DrømmehusMen det er en stor beslutning at anskaffe sig et nybygget hus. Tidligere har det været en krævende opgave at bygge selv. Helt konkret foregår det på den måde, at husets udformning fastlægges i tæt samarbejde mellem jer, og den tegnestue, der tegner huset. Byggeprocessen for drømmehuset gennemgås.

Før man går i gang med at bygge hus, er det naturligvis vigtigt at få det økonomiske “fundament” på plads. Hvor meget må det at bygge hus koste, hvad kan I betale i husleje, og hvad er rådighedsbeløbet pr. måned efter I er færdige med at bygge jeres drømmehus.

Andre ting der bør overvejes når man skal bygge nyt hus kan være; Hvor mange værelser har man brug for? Er der brug for hjemmearbejdsplads – og dermed brug for ro? Kan man kombinere entre med bryggers og dermed nøjes med én indgang? Er der brug for gæsteværelse? Er der brug for både alrum og spisestue? Hvordan tilpasser man huset til grunden? Dette er blot nogle af de spørgsmål, der melder sig

Du er naturligvis velkommen til at kontakte Ideal-Huse Bøgeskov ApS, hvis du måtte have spørgsmål vedr. drømmehuset.

DrømmehusetIdeal-Huse Bøgeskov ApS kan hjælpe med at bygge dit drømmehus.
Fortæl os om Jeres husdrøm.
Kontakt os på telefon: 27 51 19 90
eller kontakt os på vores kontaktformular.