Nyt hus byggeri - Ideal Huse Bøgeskov

Hvad koster et nyt hus?

Hvad koster et nyt husHvad et nyt hus koster afhænger af forskellige faktorer (hus type, størrelse mm.). Ønsker du at bygge nyt hus helt fra bunden og helt efter dit eget hoved, så skal du overveje arkitekttegnede huse. Et sådant arkitekttegnet hus kan du få ligesom, du ønsker det – dit drømmehus.

Få mere plads med et nyt hus

Men hvad er drømmehuset? De fleste har ønsker om at få mere plads, i den ene eller anden afskygning. Der er måske kommet et ekstra barn, og så vokser pladsbehovet.

Eller er det udenomsplads, du mangler? Måske er det et lille værksted i forlængelse af garagen, der trækker? Drømmen om at se børnene spille fodbold på den store plæne? Plads er en vigtig faktor i husbyggeri, og vi har i mere end 30 år hjulpet familier med at få mere plads.

Hvad koster et nyt hus hvis jeg hjælper til?

Hvad koster et nyt typehusHvis du besidder kompetencerne, så kan du måske også selv hjælpe til, og på den måde spare lidt penge. Men det er vigtigt at sige, at det ikke er alt, vi kan lade dig selv håndtere. Men vi har styr på reglerne, og påtager os hele koordineringsarbejdet på dit husbyggeri.

Så, for at besvare dit spørgsmål ”hvad koster et nyt hus” behøver vi en nærmere dialog med dig/ jer. Kontakt Ideal-Huse Bøgeskov ApS, eller bliv ringet op, hvis du skal vide mere om: hvad koster et nyt hus.