Nyt hus byggeri - Ideal Huse Bøgeskov

Byg hus billigt med Ideal-Huse Bøgeskov ApS som sparringspartner

Byg hus billigt på FynHvis du går og tænker ”byg hus billigt”, så er du kommet til rette sted. Et billigt hus er naturligvis et lidt elastisk udtryk, da priser på huse afhænger af mange ting. Hvor huset skal bygges, hvilken undergrund er der? Hvor stort skal det være? Hvilke materialer skal anvendes? Og mange andre aspekter. Men Ideal-Huse Bøgeskov ApS er helt sikre på, at vi har konkurrencedygtige priser.

Et husbyggeri består af flere faser, og vi har prøvet det hele før. Ideal-Huse Bøgeskov ApS har mange års erfaring inden for området. Gennem årene har vi bygget mange huse; typehuse, dobbelthuse, arkitekttegnede huse, osv. Vi har historisk set bygget både for private, ejendomsselskaber og boligforeninger.

Byg hus billigt – ved medbyg

Byg hus billigtHvis du har kompetencerne til det, så kan du gøre dit husbyggeri noget billigere ved at gøre brug af vores medbyg koncept. Ved at benytte medbyg konceptet, så udfører du selv en del af det praktiske arbejde. Hvad du selv kan lave afhænger naturligvis af, hvilken baggrund du besidder. Det er bestemt ikke alle opgaver, vi må lade dig selv udføre, det er eksempelvis skrappe krav til VVS arbejde og elinstallationer. Det kræver fagfolk.

Få et godt tilbud på f.eks. typehuse. Byg hus billigt med Ideal-Huse Bøgeskov som partner.

Vi glæder os til at betjene dig.