Nyt hus byggeri - Ideal Huse Bøgeskov

Byg dit eget hus med Ideal-Huse Bøgeskov ApS

Byg dit eget hus på FynAt bygge sit eget hus kan være en stor mundfuld. Men hvis drømmen lever, og du har rammerne, så hjælper vi dig på vej mod drømmehuset. Byg dit eget hus, der er næppe noget mere tiltalende end at kunne sætte sig i et helt nybygget hus, sætte sine egne minder, og give huset dets helt egen sjæl.

Det er dog et stort projekt at bygge hus, og det kræver naturligvis en professionel partner som os.

Inden drømmene udleves, skal vi lige sikre, at fundamentet er i orden. Der er mange ting at tage hensyn til; Skal terrassedøren vende mod syd, så du får eftermiddagssolen? Hvilke typer vinduer skal der i huset? Hvilket tag skal der på? Og så videre.

Det handler om at få afklaret og dækket netop jeres/ dit behov, og det vil vi naturligvis gerne være behjælpelige med.

Byg dit eget husByg dit eget hus – du er selv en del af det

Første step er at få lavet en ordentlig plan.

Byg dit eget hus, og ønsker du at lave noget af arbejdet selv, er vi meget lydhøre overfor dette. Der vil være flere områder, hvor du kan stille din arbejdskraft til rådighed, og det er klart, at hvis du selv hjælper til, kan det have indflydelse på den endelige pris på huset.

Der er dog en del områder, hvor der kræves et særligt uddannelsesniveau for, at måtte udføre arbejdet, bl.a. på VVS og el-området. Byg dit eget hus som ”medbyg”, mens vi holder fast i den røde tråd i projektet; indkøb, planlægning, samt koordinerer forløbet.

Kontakt os, og lad os give dig et godt tilbud på husbyggeri.